Site icon Kadın ve Aile Portalı , Çocuk Sağlığı

Balık Burcu Genel Özellikleri, Balık Burcu Kadını ve Erkeği

Balık Burcu Tarihi  20 Şubat – 21 Mart’tır. Yani 20 Şubat ile 21 Mart tarihleri arasında doğan herkes Balık burcuna mensuptur ve bu burcun özelliklerini taşır
Balık Burcu Grubu : Su

Balık Burcunun Anlaştığı Burçlar : Yengeç, Akrep

Balık Burcunun Yıldızı: Neptün, Jüpiter

Balık Burcunun Uğurlu Taşı : Akuamarin

Balık Burcunun Vücutta Yönettiği Kısım : Ayaklar, bellek, lenf dolaşımı,duygular

Balık Burcuna Verilebilecek En Güzel Hediyeler : Dantel, şifon fular, eşarp , mendil , işlemeli şallar, süslü iç çamaşırları, işlemeli örtüler, mücevher, çiçek, gümüş ağızlık, gözlük, el çantası, antikalar, pirinç gümüş aksesuar, süs eşyası, plak, kaset, puro, pipo tütünü, kaliteli şık bir çift ayakkabı, pastel renkli yumuşak kazaklar ve buna benzer eşyalardır. Balık burçları genel olarak bu tür hediyeleri aldıklarında mutlu olurlar.

Balık Burcu Genel Özellikleri, Balık Burcu Kadını ve Erkeği

Balık Burcu Yabancı Ünlüleri : Frederic Chopin, Victor Hugo, John Steinbeck, Mikelanj , Renoir, Einstein Alexander, Graham Bell, Elizabeth Taylor, Ursula Andress, Enrico Caruso, Harry Belafonte, Liza Minelli, Sidney Poiter, Michael Caine, Rex Harrison, Andrzej Wajda, Rudhof Nureyev, Ellen Page, Emily Blunt..

Balık Burcu Yerli Ünlüleri : Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Beyazıt Öztürk, Beren Saat, Burcu Kara, Burçin Terzioğlu, Gülse Birsel, Murat Boz, Hayko Cepkin,  Hüsnü Şenlendirici

Balık Burcunun Genel  Özellikleri :

Hassas, kolayca incinen, yufka yürekli, merhametli,nazik uyumlu kişilerdir. Kimseyi kırmak, üzmek istemezler, bunun için kendileri üzülmeyi göze alırlar. Sık sık karamsarlığa kapılırlar. Güzeli severler, aşka aşıktırlar, hayatlarında daima büyük sevgi isterler. Hayal kurmaya bayılırlar, ürktükleri an kendi düş dünyalarına sığınırlar. Müthiş yaratıcı güce sahiptirler. Sezgileri çok kuvvetlidir. Rahat ve huzur isterler daima. Çalışmayı pek sevmezler, tembellik etmekten hoşlanırlar. Şefkat doludurlar. Çocuklarla çok iyi anlaşırlar. Balık erkeği eşsiz bir sevgilidir. Cömerttir, başkalarını memnun etmekten zevk duyarlar. Ancak zora kaldımı, burcunun sembolü balık gibi habersizce kaybolup kaçabilirler. Balık kadını ise hep sevilmeyi isterler, idare edilmekten hoşlanır, kıskançtırlar. Kendine has bi çekiciliği vardır. Dostluğa, eglenceye düşkündürler. Gösterişli süslü giyinmeyi severler..

YILDIZLARINIZ NEPTÜN VE JÜPİTER SİZE SESLENİYOR

Balık Burcu  Kadını İçin : “Hayat binbir zevkle dolu, ancak sorumluluklarınızı ihmal etmeyin..”

Balık Burcu Erkeği İçin : “Gerçekler karşısında daha cesur olun, kaçmak hiç bir şeyi değiştirmez..”

Exit mobile version